Fricafor
FRICAFOR SL i Josep Brunsó, presenten la millor vedella alimentada amb els recursos naturals
FRICAFOR SL i Josep Brunsó, presenten la millor vedella alimentada amb els recursos naturals
Cuidem del medi ambient
Cuidem del medi ambient
A Fricafor, SL disposem dels mitjans necessaris i de les instal·lacions adequades per al depuratge dels nostres residus, així contribuïm a la preservació del medi ambient.
El nostre catàleg d'Empresa
El nostre catàleg d'Empresa
 

EQUIP HUMÀ

Un equip dinàmic, compromès, conjuntament amb una plantilla convenientment formada, ens permet estar a prop dels nostres clients. Ser sensibles a les seves necessitats és un orgull per a nosaltres.
Els nostres departaments:
• Administració
• Producció
• Vendes i expedició
• Manteniment
• Departament de qualitat
Tenim cura per a que així sigui.

DISTRIBUCIÓ

Una flota pròpia de camions frigorífics, ens permet garantir el transport dels nostres productes des de l'origen al destí, en òptimes condicions de conservació, sense alterar la seva qualitat i garantia sanitària.

INSTAL·LACIONS

Disposa de 10.000 m2 d'instal·lacions adaptades a les normatives de la Unió Europea, per al sacrifici, especejament, conservació i expedició de les carns.
Modernes instal·lacions frigorífiques amb una capacitat de 1.350.000 kg de producte congelat, ens donen  garantia de servei.

MEDI AMBIENT

FRICAFOR S.L. està sensibilitzat amb la protecció del medi ambient, és per això que inverteix en moderna tecnologia per a la gestió de residus i depuració d'aigües residuals per a una millor conservació del medi natural.
FRICAFOR - C/ M. de Déu del Mont, 31 - Ap. Corr. 1 - 17740 VILAFANT  - Tel 972 50 14 08  - Fax 972 67 12 88 - fricafor@fricafor.com l Design:www.disart.cat